Haberler

Aydın Sincik'te

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Sincik ilçesinde “Biz sizin hizmetkarınız olmaya talip olduk” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Sincik ilçesinde "Biz sizin hizmetkarınız olmaya talip olduk" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman'ın Sincik ilçesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İlçe merkezindeki parti seçim merkezi önünde Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti ilçe Başkanı Şevket Öksüz, İl Genel Meclis Üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca ve partililer tarafından karşılandı. Burada kendisini bekleyen partililerle tek, tek tokalaşan Aydın, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Aydın, kendisini karşılayan parti heyeti ile birlikte Alancık, Narlı, Yarpuzlu, Uğurlu, Karaköse, Şahinbeyler ve Hüseyinli köylerini ziyaret etti. Köy muhtarlarından köylerin sorunları hakkında bilgi alan Aydın, sorunların giderilmesi noktasında ilgili kişileri arayarak vatandaşın sorunlarını yerinde çözdü. 7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek isteyen Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Mayıs tarihinde Sincik ilçesini ziyaret edeceğini söyleyerek, tüm vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya davet etti. Daha sonra Hüseyinli Köyü Muhtarı Murat Çamur'un yemek davetine katılan Ahmet Aydın, burada kendisini bekleyen partililere seslendi.

Grup Başkanvekili Aydın, "Ben kendimi her zaman bir Sincikli gibi hissetmişimdir, Sincikliler'i de kendim gibi bilmişim, Sincik'e yapılanları adeta kendime yaparcasına, hatta daha fazla gayret etmeye çalıştım. AK Parti kurulduğundan beri gidilen her seçimde Sincik hep başımızı dik, alnımızı ak yaptı, hepinize teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun. Sincik adını tarihe yazdı, hem 2011 genel seçimlerinde yüzde 92 oy ile ilçeler arasında birinci olmuştu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yine sizlerin desteği ile yüzde 96 oy oranı ile kırılması zor bir rekora imza attınız. Bu rekor sizin rekorunuz, bu tarihi yapan sizlersiniz, çünkü bu parti sizlerin partisi. Bu sadece bizim değil, sizin partiniz, siz kurdunuz bugüne kadar getirdiniz. İnşallah bundan sonra da bu rekorunuz devam eder, çünkü bu parti sizin partiniz. İnşallah 7 Haziran'da bu rekor yine Sincik'te kalacak ve Sincik insanı hakkettiği hizmetin en iyisini almaya devam edecek. Burada dolaşırken sıkıntılı olan yollarımızı görüyoruz, ama elhamdülillah gittiğimiz her yere bir şeyler yapıldığını görüyoruz. Buralarda ne yapılmışsa AK Parti iktidarında yapılmıştır. Bundan sonrada kim yapabilir, gene iktidar partisi AK Parti yapabilir. Başkaları yapabilir mi? Buraları karıştırmaya çalışıyorlar bakın size çok net söylüyorum, sizin huzurunuz bütün siyasetlerin üzerindedir. Sincik'in birliği, kardeşliği, huzuru bizim için her şeyin üzerindedir. Dolayısıyla aranıza fitne sokmaya çalışabilirler, şuradan buradan başka partiler sokabilirler. Aramıza fitneyi fesatı sokmayalım, aramıza hiç kimseyi sokmayalım. Biz birileri gibi size ağalık yapmaya gelmedik, biz sizin hizmetkarınız olmaya talip olduk, biz size hizmet etmek için buradayız. Dolayısıyla size hizmet edenleri, size ağalık paşalık edenleri çok iyi bileceksiniz. Eğer kim size hizmet ediyorsa, kim yüreğinize dokunuyorsa, kim sizlerle birlikte aynı dili konuşuyorsa, aynı düşünceyi, aynı inancı paylaşıyorsa onlarla beraber olacaksınız. Ne diyorlar o malum parti, biz iktidar olursak zorunlu din derslerini kaldıracağız, İktidar yaparsanız Diyaneti kaldıracağız diyorlar, onlar diyor ki Kudüs Filistin'in değil, İsrail'in diyorlar. Yine onlar diyor ki bizim kıblemiz taksim, bu derece şaşkınlık içerisinde bu millet onları izliyor. Ama bu millet 7 Haziran'da sandıkları öyle bir patlatacak ki onlar şaşırdıkları kıble 7 Haziran'da inşallah bulacaklar. Bizler alnı ak, başı dik bir şekilde tek derdi hizmet olan gönül elçileri olarak hep birlikte yolumuza devam edelim. ve o ötekilerine asla ve asla fırsat vermeyelim, huzurumuzu bozdurmayalım, değerlerimizle alay eden, inançlarımızla alay edenleri sandığa gömelim inşallah" dedi.

Artık eski Türkiye'nin geride kaldığını belirten Grup Başkanvekili Aydın, "Sizler 3 Kasım 2002 yılından beri dualarınızla, desteklerinizle o eski Türkiye kalıntılarını sandığa gömdünüz. Şimdi yeni Türkiye diyoruz, artık darbelerin olmadığı Türkiye diyoruz. Artık milletin iradesinin egemen olduğu yeni Türkiye, artık gücün paralelde değil, gücün Amerika'da, İsrail'de başka bir yerde değil, gücün medya patronlarında değil, gücün zenginlerde değil, gücün ağalarda paşalarda değil, gücün millete olduğu, sözünde millete olduğu yeni Türkiye diyoruz. Sincikli kardeşlerin bunun farkındalar ki gereğini yapıyor, sizlere güveniyoruz, sizlere itimat ediyoruz, 7 Haziran'da inşallah Sincik'te öyle bir ses yükselecek ki öyle güçlü bir ses çıkacak ki Mısır'daki sağır sultan dahil duyacaktır" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Türkiye Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

Adınızı YazınABUZER:

MİLLETİN HİZMETKARIYMIŞ SAHTEKARLAR İNSANLARIN KANINI KURUTTUNUZ BE EVİMİZE EKMEK GÖTÜREMEZ OLDU SAYENİZ DE HAYDİ BAŞKA KAPIYA OYLAR ARTIK HDP

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title