Haberler

Aydın Sağlık-Sen'de Baki Karaer Güven Tazeledi

Güncelleme:

Sağlık-Sen Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu'nda güven tazeleyen Baki Karaer, üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak'ın da katıldığı Sağlık-Sen Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu, Egeler Halk Eğitim Merkezi'nde yoğun bir katılımla tamamlandı. Aydın Sağlık-Sen'in mevcut Başkanı Baki Karer'in hazırladığı blok liste genel kurulda tek aday olarak yarıştı.

162 delegesi bulunan Aydın Sağlık-Sen'de oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi. 140 delegenin oy kullandığı seçimlerde boş veya geçersiz oy çıkmadı. Kullanılan 140 oyun tamamını alarak güven tazeleyen Baki Karaer, üçüncü kez Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığına seçildi.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, kendisine destek veren ve vermeyen tüm Sağlık-Sen üyelerine teşekkür etti. Üyelerle birlikte el ele vererek Aydın Sağlık Sen'i Türkiye'deki en güzide şubelerden birisi haline getirdiklerini belirten Karaer, "Aydın Sağlık-Sen olarak destansı bir başarı öyküsüne imza attık. Çünkü; biz büyük bir aileyiz ve aile fertleri olarak, değerli delege arkadaşlarımızın teveccühleri neticesinde belli görevler alacağız. Bugüne kadar üye ve hizmet odaklı bir sendikacılık anlayışını ortaya serdik. Herkesle tek tek ilgilenip, sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki diğer ilçelerdeki arkadaşlarımız da aynı gayreti göstermişlerdir. Bu camiada üyelerimize ve sendikamıza, konumu ne olursa olsun hiç kimsenin kendi çıkarları doğrultusunda zarar vermesine izin vermedik. Çalışma şartlarının tüm zorluklarına rağmen, gerektiğinde en sevdiğimiz ailelerimizi ikinci plana atmak pahasına her alanda çalışanlarımızın yanında olmaya çalıştık. Bugünkü bulunduğumuz konumda emeğini esirgemeden çalışan, bizlere destek veren tüm arkadaşlarıma, temsilcilerimize, delegasyona, üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Baki Karaer başkanlığındaki Aydın Sağlık-Sen'in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Muhterem Başkaya, Bayram Keskin, Hasan Akköprü, Erdem Özcan, Cemal Yamak ve Yavuz Aslan. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baki Karer Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title