Haberler

Aydın Sağlık-Sen; "Barış Günü, Barış Getirsin"

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nün tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Şube Başkanı Baki Karaer, "Dünyamız, istilacı ve sömürgecilerle, kendisini bunlara karşı savunmak isteyen mazlum ve mağdurların savaşlarına sahne oluyor. Elindeki ile yetinmeyip, özellikle de İslam coğrafyasına göz diken ABD, Batı ve diğer emperyalistler, gittikleri yere kan, gözyaşı götürüyor, huzur ve kardeşlikleri bombalıyor.

Bugün içinde bulunduğumuz savaş, sömürü ve istila ortamı; kendi çıkardıkları savaşlar için İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni geliştiren bu zihniyetin eseridir. İnsana ve emeğe, yaşama hakkına en büyük değeri veren İslam'ın anlaşılmaması ve yaşanmaması için de elinden geleni yapan bu zihniyet, çarenin yine kendisi olduğunu kabul ettirmeye çalışarak, dünyayı kendi oyuncakları haline getirmiştir. İnsanlığın uyanması, İslam aleminin uyanması ve bunun sonucu olarak küresel emperyalizmin oyunlarının ters tepmesi, tuzaklarının bozulması ile olacaktır" dedi.

"Türkiye, İslam dünyasına örnek oldu"

"15 Temmuz'da yaşadığımız darbe girişimi de bu anlamda ülkemizin yaşadığı bir işgal girişimidir" diyen Karaer, mesajını şu şekilde tamamladı: "Ortadoğu'nun tek istikrarlı ve büyüyen ülkesini ağlarına almak, istikrarsızlaştırmak ve kaosa sürüklemek isteyenlerin oyunları, milletimizin basireti sayesinde bozulmuştur. Ülkemizin darbeye ve işgale direnişi İslam dünyası için de örnek olmuştur. Bu direniş ve uyanışın insanlığın uyanmasına vesile olmasını, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nün gerçek barışlara vesile olmasını diliyoruz" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Barış Günü Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title