Haberler

Aydın Özel Başak Koleji 6.kez Şampiyon Oldu

Aydın’da düzenlenen Küçükler Satranç Ligi müsabakalarında Özel Başak Koleji satranç takımı üst üste 6. kez şampiyon olarak büyük bir başarıya adım attı.

Aydın'da düzenlenen Küçükler Satranç Ligi müsabakalarında Özel Başak Koleji satranç takımı üst üste 6. kez şampiyon olarak büyük bir başarıya adım attı.

Aydın Küçükler Satranç Ligi maçları Aydın Gençlik Merkezi satranç salonunda yapıldı. Aydın merkez ve ilçelerinden 26 takımın katıldığı müsabakalar İsviçre sistemi ile 7 tur üzerinden oynandı.

Türkiye'de ve Aydın ilinde 6. kez düzenlenen Küçükler Satranç Ligi müsabakalarında Özel Başak Koleji satranç takımı üst üste 6. kez şampiyon olmayı başardı. Barkın Dinçer, Çağan Erdem Bektaş, Emre Serin, Uygar Şenyüz isimli öğrencilerimizden oluşan takımımız 2016 - 2017 sezonunda da şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyon takımımız Aydın ilini Türkiye finallerinde temsil etme hakkını da elde etti.

Okul yetkilileri Satranç takımını ve öğretmenleri Hasan Doğan'ı kutlayarak, başarılarının devamını diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title