Haberler

Aydın, Okul ve Siyasi Tecrübelerini Gençlerle Paylaştı

İlim, Spor ve Kültür Spor Kulübü Derneği tarafından Kahta ilçesinde düzenlenen ilahi dinletisine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın program sonunda okul ve siyasi tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Dernek Başkanı Ayhan Tekin tarafından Kahta Kültür Merkezinde organize edilen ilahi dinletisinde Grup Ravza okuduğu parçalarla gençlere unutulmaz bir gün yaşatırken, programın sonunda gençler AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Genç neslin daha iyi şartlarda yetişmesini arzuladıklarını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Gençlik bir milletin geleceğidir. Gençlik bizim her zaman gurur duyduğumuz övündüğümüz, çokluğuyla bereketiyle gelecek nesillere yetiştirmeye gayret ettiğimiz bir kesim. Eğer gençlik iyi yetişirse böyle bir kesim oluşur. Gençlik şayet kendisini donanımlı hissederse iyi bir şekilde eğitim alırsa, bulunduğu noktada iyi şeyler üretirse kendisine ve ailesine faydalı olursa topluma da faydalı olur. Gençliğimizin çok daha iyi şartlarda yaşamasını iyi bir gelecek bir sahibi olmasını arzu ediyoruz. Orada burada slogan atan gençlik değil, aynı zamanda düşünen, üreten ve aynı zamanda maneviyatını bilen, geçmişini bilen, tarihini bilen ve inancını bilen bir gençlik olmasını istiyoruz. Eğer sağlıklı bir nesil istiyorsak, güçlü bir nesil istiyorsak. Bunu siz değerli gençlerimizle birlikte yapmalıyız" dedi.

Yeni gençliğin eski Türkiye'de yaşanan sıkıntıları bilmediğini belirten Vekil Aydın, "Öğrenci ablalarımızın başörtüsü nedeniyle okullara almadılar, milletin oyuyla seçilen bayan milletvekiline başörtüsü nedeniyle meclise giremesin dediler. ve bu ülkede İmam Hatipli bir başbakanı içime sindiremiyorum diyen zihniyetler oldu. Acılar yaşandı, sıkıntılar yaşandı. Gençler birbirlerine düşürüldü hiç uğruna. Bir oradan bir buradan. Bir ideoloji uğruna gençlerimizi birbirine düşürdüler. ve o karanlık günler peşinden darbeleri getirdi. Ülke perişanlıkla, istikrarsızlıkla baş başa bırakıldı. Eğer gençler eğitimli olursa, düşünen, üreten gençler olursa eğer gençlerimiz o maneviyata sahip olursa inancını yaşayabilirse ve onu öğrenmek için imkanlara kavuşa bilirse inanın hiçbir şey olmaz. Aile, çevre ve içinde bulunduğumuz ortam çok önemli. Aklınızı çelmeye çalışacaklar. Hepimiz bir kardeşler topluluğuyuz. Kan bağı çok önemli değil. Aynı ümmetin insanlarıyız. Dolayısıyla hepimiz bu kardeşlik hukukuna riayet etmemiz lazım. Hepimizin üstüne düşen görevler var kendimize, ailemize, toplumumuza faydalı olmak. Bu ülkede binlerce gencimiz bir hiç uğruna şehit oldular. Artık bu acılara son verelim, anneler artık ağlamasın dedik. Biz barış ve kardeşlik dedikçe birileri hep ihanetten bahsetti birileri gelirsek çözümü bozacağız dedi. Birileri de bu barışı sabote etmek adına türlü türlü eylemlerin içerisinde girdi. O nedenle bizler uyanık olacağız. Huzurumuzu bozlaya çalışanlar olacaktır. O nedenle bu şehrin huzurunu düşünüyorsak, Türkiye'nin birliğini, dirliğini ve huzurunu düşünüyorsak herkes üstüne düşeni yapmalı. Ülkemizin üzerindeki karabulutları çok şükür dağıttık. Ülkenin başında artık bu ülkenin öz evlatları var. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin kendisinde artık. Son sözü de son kararı da millet veriyor. Dolayısıyla milletimize güveniyoruz. Milletimiz bugüne kadar hep doğru kararlar verdi. Onun için bugün herkesin önü açık. Gençlerimizin artık meşru bir hedefinin olması lazım. Meşru, Erdemli, Ahlakı ve Etik bir hedeflerinin olması lazım. Gençlerimiz başarı için önce bir hedef koyması lazım. Azmeder ve çalıştıkları durumda muhakkak hedeflerine ulaşacaklardır. Önemli olan herkesin üstüne düşeni yapması, hakkını vermesi lazım" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Türkiye Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title