Haberler

MEB Öğrencileri Türkiye'nin Seçkin Üniversiteleriyle Buluşturacak

Güncelleme:

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye'nin seçkin üniversitelerini Yükseköğretim Kurumlarını Tanıtım ve Kariyer Günleri Etkinliğiyle öğrencilerle buluşturacak.

Aydın Valiliği, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aydın Ticaret Odası ve Ticaret Borsası'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği "4. Yükseköğretim Kurumlarını Tanıtım ve Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında Türkiye'nin gözde üniversitelerini ortaöğretim kurumlarında öğretim gören 11. ve 12. Sınıf öğrencileriyle Atatürk Kapalı Spor Salonunda buluşturmaya hazırlanıyor.

Türkiye ve KKTC'nin gözde üniversiteleri, üniversiteye girecek gençlerin tercihlerinde yer sahibi olabilmek amacıyla 18-19 Kasım 2014 tarihlerinde Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda öğrencilerle buluşuyor. Gün boyu etkinliklerin, gösterilerin, konferans ve söyleşilerin düzenleneceği etkinliğe Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yapıyor. 18 Kasım saat 10.30 'da açılacak olan tanıtım standları, 2 gün boyunca 10.00-17.00 saatleri arasında üniversiteye hazırlanan gençleri ve ailelerini ağırlayacak.

Üniversiteye hazırlanan gençlere, hayallerini kurdukları üniversiteleri yakından tanıma fırsatı sağlamak, gençlere ve anne-babalara yeni bakış açıları kazandırmak, Aydın'ın eğitimdeki başarısını ön plana çıkarmak ve Aydın'ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, Türkiye ve KKTC'den 27 tanınmış üniversite yer alacak.

Yaklaşık olarak 5 bin öğrenci ve 1000 anne-babaya ulaşmayı amaçladıklarını kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki etkinliğine Aydın merkezde ve ilçelerde bulunan tüm eğitimciler ile öğrenci velileri davet edileceğiz. Bu sayede, ekonomik yetersizlikler yüzünden okul gezilerine katılamayan, üniversiteleri yeteri kadar tanıma fırsatı bulamayan bireyler de bu fuara katılarak, bizzat üniversite temsilcilerinden bilgi alabilecekler. Ayrıca Seçkin üniversitelerimizin görevlendirdiği öğretim görevlisi ile öğretim üyeleri tarafından 'Sınav Kaygısı, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Geleceğin Meslekleri, Verimli Ders Çalışma, Başarı ve Mutluluk' konularında seminer ve söyleşiler yapılarak öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanacak. Aralarında Kara Harp Okulu, Adnan Menderes, Akdeniz, Yeditepe, Doğu Akdeniz, Başkent, Okan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji, Uluslararası Kıbrıs, Süleyman Demirel, Türk Hava Kurumu ve Gediz Üniversitesi gibi tanınmış üniversitelerin yer alacağı yükseköğretim kurumlarını tanıtım ve kariyer günleri etkinliği 18-19 Kasım 2014 tarihlerinde 2 gün boyunca devam edecektir. Tanıtım etkinlikleri, konferans ve söyleşilerin yer aldığı etkinliğin kapanışında ise müzik guruplarının dinletileri olacaktır. Bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi bu etkinliğe bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Kıbrıs Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title