Haberler

Aydın Kızılkaya: Asıl Mağdur Benim Üzerime Biber Gazı Sıkıp Bıçakla Saldırdı

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde eşi tarafından ölümle tehdit edilerek terk edildiğini öne süren Seher Kızılkaya'nın eşi Aydın Kızılkaya, asıl kendisinin mağdur olduğunu eşinin kendisine biber gazı sıkıp bıçakla saldırarak hayatını kabusa döndürdüğünü iddia etti.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde eşi tarafından ölümle tehdit edilerek terk edildiğini öne süren Seher Kızılkaya'nın eşi Aydın Kızılkaya, asıl kendisinin mağdur olduğunu eşinin kendisine biber gazı sıkıp bıçakla saldırarak hayatını kabusa döndürdüğünü iddia etti.

Darıca İlçesi'nde oturan ve bir başka kadınla yaşadığını öne sürdüğü otomobil tamircisi eşi tarafından terk edildiğini öne süren 2 çocuk annesi, 35 yaşındaki Seher Kızılkaya, nafaka vermeden boşanmak için dava açan eşinin sürekli kendisini ölümle tehdit ettiğini, uzaklaştırma cezası olmasına rağmen kendisini dövüp tehditlerini sürdürdüğünü iddia ederek kendisine koruma verilmesi talebinde bulunmuştu.

"ASIL MAĞDUR BENİM"

Eşinin psikolojik sorunları nedeniyle yaşamını kabusa döndürdüğünü iddia eden 41 yaşındaki Aydın Kızılkaya, şöyle dedi:

"Seher Kızılkaya, eşim olur. Eşim kendisini ölümle tehdit ettiğimi iddia ediyor. Asıl kendisi benim üzerime biber gazı sıkıp bıçaklamıştır ve Gebze Polis karakolunda kayıtları mevcuttur. Eşimle uğraşmaktan psikolojim bozuldu. Eşimle ilgili birçok şikayette bulundum. Çocuklarımı dövdügümü iddia ediyor. Çocuklarıma bir fiske tokat bile atmışlığım yoktur. Kendisinden kurtulmak için boşanma davası açtım. Benden 200 bin TL ev, otomobil ve daire istiyor. Ayrıca istekleri de bitmiyor. Tek istediğim boşanmak.Burada asıl mağdur benim eşim değil."

"TEK İSTEDİĞİM BOŞANMAK"

Eşinin kendisini yaklaşık 2 yıldır eve almadığından şikayet eden Aydın Kızılkaya konuşmasını söyle sürdürdü:

"Eşim eve almadığı için iki senedir dışarıda sağda solda kalıyorum. Çocuklarıma bakmadığımı söylüyor. Çocuklarımın her zaman arkasındayım. Ama çocuklarımı telefonla aradığım zaman bir daha bu numarayı arama savcılığa vereceğiz diyorlar. Çocuklarımı arayıp sorduğum zaman da savcılığa gidip şikayet ediyor. Beni çarşıda görse küfür, hakeret ve tehdit ediyor. Sırf beni kışkırtıp kendisine zarar vermem ve benim ceza almam için eliden gelen herşeyi yapıyor. Burda mağdur benim o değil. Ben boşanıp beladan kaçmak istiyorum." - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılkaya Darıca Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title