Haberler

Aydın Kızılay'dan Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Türk Kızılayı Aydın Şubesi yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri görevleri başında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Aydın Şubesi yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenleri görevleri başında ziyaret etti.

Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, Kızılay Derneği Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl, Kızılay Kan Bağışı Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Cemile Harman ve Kızılay Gönüllüsü Adnan Menderes Üniversitesi Ebelik 3. Sınıf Öğrencisi Nur Hilal Evgin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre başta olmak üzere Efeler ilçesinde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek, öğretmenler günlerini kutladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğretmenlerle buluşan Kızılay yöneticileri, öğretmenlere Kızılay rozeti hediye etti.

Öğretmenlere Kızılay rozeti takan Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Öğretmenlerimizi sadece bugün değil her gün hatırlamalı, ne kadar önemli ve zor bir iş yaptıklarını unutmamalıyız. Öğretmenlik mesleği sevgi ve saygı ilişkilerine dayanan öğreten ve öğrenen arasında sıkı sıkıya oluşturulan emeğin, özverinin, sabır ve hoşgörünün hamurunda, geleceğin şekillendiği kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimize, öğretici kimliğiyle yeni kuşaklara kendilerini anlatabilmeyi öğreten, kişiliklerinin oluşmasına ve gelişmesine yardımcı olan öğretmenlik mesleği, en onurlu mesleklerden biridir. Bu yüce görev dolayısıyla toplumların yaşamında öğretmenlerimiz her zaman özel ve saygın bir konum edinmişlerdir. Bütün öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi için, sevgi ve fedakarlıklarla yürüttükleri eğitim görevlerinde kendilerine başarılar dilerim" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Türk Kızılayı Kızılay Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title