Haberler

Aydın Kazada Ölen 4 Kişilik Aile Toprağa Verildi

Kazada ölen 4 kişilik aile toprağa verildiAYDIN'ın Karpuzlu İlçesinde TIR'la çarpışan otomobilde ölen aynı aileden 4 kişi, toprağa verildi.

Kazada ölen 4 kişilik aile toprağa verildi

AYDIN'ın Karpuzlu İlçesinde TIR'la çarpışan otomobilde ölen aynı aileden 4 kişi, toprağa verildi.

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında Karpuzlu Karayolu Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Çine'den Karpuzlu istikametine seyir halinde olan Rıza Aydoğan idaresindeki 09 LS 303 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hasan Bildik idaresindeki 43 DL 551 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Rıza Aydoğan (24) ile aynı otomobilde bulunan dedesi Rıza Aydoğan (73), annesi Serpil Aydoğan (53) ve babaannesi Zehra Aydoğan'ın (74) hayatını kaybettiğini belirledi. TIR şoförü Hasan Bildik kazayı yara almadan atlatırken, otomobilde bulunan sürücünün babası Abdullah Aydoğan ise yaralandı. Sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Abdullah Aydoğan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. TIR şoförü ise gözaltına alındı.

MİSAFİRLİKTEN DÖNÜYORLARMIŞ

Kazada yaşamını yitiren dörk kişinin cenazeleri, morgdaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Aydoğan ailesinin Çine'de bir yakınlarının evinden, misafirlikten döndüğü öğrenildi. Kazanın, ailenin Abak Mahallesi'ndeki evlerine 3 kilometre kala yaşandığı belirtildi.

YAKINLARI FERYAT ETTİ

Teslim alınan cenazeler, Abak Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Yakınları, tabutlara sarılarak ağıt yaktı. Yakınlarının, Misafirliğe gittiniz böyle mi geri dönecektiniz diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Bazı yakınları ise baygınlık geçirdi.

ÜNİVERSİTEYİ BİTİRİP ASKERE GİDECEKTİ

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretimine İşletme Bölümünü okuyan ve aynı zamanda da Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Karpuzlu Şefliği görevini yürüten Rıza Aydoğan'ın bu yıl üniversiteyi bitirdikten sonra vatani görevi için askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Torunuyla aynı ismi taşıyan dede Rıza Aydoğan ve ninesi Zehra Aydoğan'ın ise bir ay önce umre ziyareti yaparak döndükleri belirtildi.

NAMAZ MEZARLIKTA KILINDI

Cenazeler evinin önünde helallik alınmasından sonra Abak Mahallesi Mezarlığı'na getirildi. Burada ölen dört kişinin tabutları yan yana dizildi. Serpil Aydoğan ve Zehra Aydoğan'ın tabutları traktör römorkunun üstüne konuldu. Cenaze namazı, mezarlıkta kılındı. Cenaze namazına ailenin yakınları ile bağımsız olan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Aydoğan Karpuzlu Çine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title