Haberler

Aydın İŞKUR, Meslek Edirdirme Kurslarında 3. Oldu

Güncelleme:

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2014 yılı Ocak ayında açmış olduğu kurslarla Türkiye sıralamasında ilk 3'e girdi.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2014 yılı Ocak ayında açmış olduğu kurslarla Türkiye sıralamasında ilk 3' e girdi.

İŞKUR Genel Müdürlüğünce 2014-Ocak ayı verileri kullanılarak hazırlanan listede tüm illerin düzenlemiş olduğu eğitim programları yer aldı. Aydın Çalışma ve İş Kurumu Ocak ayında açtığı 77 adet kurs ile iller sıralamasında 3. Oldu. İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 85 kurs ile birinci, Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 79 kurs ile ikinci sırada yer aldı.

Gerçekleştirilen kurslarla bireyleri eğitmeyi, kalifiye eleman yetiştirmeyi ve uygun mesleğe, uygun eleman bulma sıkıntısını yok etmeyi hedeflediklerini belirten Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, "İşgücü yetiştirme kursları konusunda ne kadar yoğun çalıştığımızı ve ne denli etkili olduğumuzu bir kez daha gösterdik. 81 il arasında Aydın Çalışma ve İş Kurumunun işsizlerin istihdamına katkı sağlayacak meslek edindirme faaliyetlerinin 3. Sırada yer alması tüm kurum personeli ve ilimiz adına övünç kaynağı olmuştur" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title