Haberler

Aydın İŞKUR'dan MBRD Toplantısı

Güncelleme:

Aydın'da İŞKUR tarafından düzenlenen Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Aydın'da İŞKUR tarafından düzenlenen Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) Hizmetleri toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Nazmi Yaman, Aydın İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Çopur, Çalışma ve İş Kurumu Nazilli Hizmet Merkezi Müdürü Şahin Altınkurt, Çalışma ve İş Kurumu Söke Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Altun, Aydın RAM Müdürü İsmet Öztürk, Aydın Valiliği İl Planlama Uzman Yardımcısı Uğur Koyuncu, Aydın KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Tuğrul Bıyık, İş ve Meslek Danışmanları ile Rehber öğretmenler katıldı.

MBRD toplantısında öncelikle yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Buna göre; Sistem tarafından otomatik olarak müdürlüğümüze gönderilen okul listesi birim yöneticileri tarafından İş ve Meslek Danışmanlarının portföylerine dağılımı yapıldı. MBRD Şubat Alt Çalışma Grubu Toplantısında; Alınan kararlar doğrultusunda her iş ve meslek danışmanı kendi portföyündeki okulların Rehber öğretmenleri ile iletişime geçip yapılacak sunumu en doğru tarihte gerçekleştirileceği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Öztürk Nazilli Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title