Haberler

Aydın: "Genel Seçimleri Çok Önemsiyoruz"

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, “Önümüzdeki genel seçimleri çok önemsiyoruz” dedi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, "Önümüzdeki genel seçimleri çok önemsiyoruz" dedi.

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığınca basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısının açış konuşmasını yapan SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Milli Görüşün Lideri merhum Necmettin Erbakan'ın ölümünün dördüncü yıl dönümünde bir anma programı gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Asiltürk, "Erbakan'ı Anma ve İslam Birliği Programı kapsamında akşam 19.30'da bir konferans düzenlenecek. Yine birtakım etkinliklerle Erbakan'ı anmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Asiltürk ayrıca önceki gün meydana gelen uçak kazasına ilişkin de, "Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ise sabırlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Asiltürk'ten sonra söz alan SP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın da yaşanan uçak kazası olayına dair birtakım değerlendirmelerde bulundu. Kazanın kesin nedenlerinin en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini belirten Aydın, "Milletimizin başı olsun. Umarız böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Her can kaybı acıdır ancak Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan ve bin bir türlü emeklerle yetiştirilen askerlerimizin ölümü bizleri derinden sarmıştır" diye konuştu.

7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimlere de dair de birtakım değerlendirmelerde bulunan Aydın, şunları kaydetti:

"Gelinen noktada çok ciddi kaygılarımızın olduğunu belirtmek isterim. Türkiye'nin hiç olmadığı kadar SP iktidarına ihtiyacı vardır. Bu nedenle önümüzdeki genel seçimleri çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandıracak ve sıkılmadık el bırakmayacağız." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Birol Aydın İstanbul Malatya Yerel Haberler

title