Haberler

Gebe İneği Tüfekle Vurup Satmak İçin Parçaladılar

Güncelleme:

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'nde dağlık alanda ve açıkta otlayan bir ineği av tüfeğiyle vurup parçalayan iki kişi, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekiplerince yakalandı. Parçalanarak otomobile yüklenen ineğin gebe olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, mahkemece tutuklandı. Olay, geçen pazar günü saat 00.30 sıralarında, Cincin Mahallesi Üçevler Mevkii'nde meydana geldi. Mahalle sakinleri, dağlık alanda ve açıkta otlamaları için bıraktıkları büyükbaş hayvanlarının bulunduğu mevkiden silah sesi gelmesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma, mevkiden uzaklaşmaya çalışan 09 UE 958 plakalı otomobili fark etti. Durdurulan otomobilde yapılan aramada bagajda iç organları çıkarılmış ve parçalanmış bir inek ile ruhsatsız av tüfeği bulundu. Otomobildeki E.F. (34) ve İ.S. (40) gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede, parçalara ayrılan ineğin karnından çıkarılan ölü buzağı bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

'BU VİCDANSIZLIĞI YAPAN İNSAN OLAMAZ'

Mahalle Muhtarı 54 yaşındaki Ahmet Kadir Işık, son 5 yılda mahallelerinde yaklaşık 300 hayvanın bu şekilde hırsızlar tarafından parçalanarak satıldığını belirterek şöyle dedi

Karnındaki buzağıya bile acımayan bu vicdansızlar kimlerle çalışıyor ve çaldıkları hayvanları etini kimlere ucuza satarak para kazanıyor bulunsun. Mahallemiz bin nüfusa sahip ve 400 haneden oluşuyor. Her evde mutlaka hayvan besleyen var. Mahallemizde binin üzerinde hayvan var. Bu nedenle hırsızların da gözü burada oluyor. Bu vicdansızlığı yapanlar insan olamaz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koçarlı Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title