Haberler

Aydın - Eşiyle Tartışınca Çatıdan Atlamak İstedi

Aydın'da, eşi ile tartıştığı iddia edilen Mehmet G. (37), 8 katlı binanın çatısına çıkıp, kendisini aşağıya atacağını söyledi.

Aydın'da, eşi ile tartıştığı iddia edilen Mehmet G. (37), 8 katlı binanın çatısına çıkıp, kendisini aşağıya atacağını söyledi. Mehmet G., polis tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçti.

Olay, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 8 katlı bir binanın çatısında bir kişinin bağırdığını duyan çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, intihar edeceğini söyleyen Mehmet G.'yi görünce itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, eşi ile tartıştığı için intihar etmek isteyen Mehmet G.'yi ikna etti. Çatıdan inen Mehmet G., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülüp, sağlık kontrolünden geçirildi. Mehmet G., ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title