Haberler

Aydın Emniyet Müdürü Böğürcü, Göreve Başladı

Aydın’daki görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, “Aydınlılar bizlere inansın ve güvensinler; onları mahcup etmeyeceğimize söz veriyorum” dedi.

Aydın'daki görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, "Aydınlılar bizlere inansın ve güvensinler; onları mahcup etmeyeceğimize söz veriyorum" dedi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile görev yerleri değiştirilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Aydın'daki yeni görevine başladı. Böğürcü için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri katıldı.

43 yıllık meslek hayatında ilk kez Ege Bölgesi'nde görev yapacağını ifade eden İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, "20 aydır Diyarbakır'da görev yapıyordum. Adnan Müdürümüzle halef selef olduk. O da bizim bayrağımızı devir aldı. İnşallah kendisi, Diyarbakır'ı daha iyi noktalara taşıyacak. Aydın'ı çok güzel bir kent olarak gördüm. Aydın'ın huzur ve emniyetini daha üst noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bunu tek başımıza başaramayız. Sivil toplum örgütleri, toplumun diğer kesimleri ve personelimizle el ele verirsek daha güzel şeyler ortaya çıkar. El ele vererek daha güzel, daha huzurlu bir Aydın'ı ortaya çıkarabiliriz. Mutlaka hata ve eksiklerimiz de olacaktır. Eksiklerimizi gidererek, iyilikleri yaymaya çalışacağız. Aydın'da iyiliklerin çoğalması için toplumun tüm kesimlerinden katkı bekliyorum. Bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum. Aydın halkına da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizlere inansın ve güvensinler; onları mahcup etmeyeceğimize söz veriyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Halis Böğürcü Diyarbakır Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title