Haberler

Aydın Eğitim Sen'den Oturma Eylemi

Eğitim Sen Aydın Şubesi üyesi bir grup öğretmen, Atatürk Kent Meydanında oturma eylemi gerçekleştirdi.

Eğitim Sen Aydın Şubesi üyesi bir grup öğretmen, Atatürk Kent Meydanında oturma eylemi gerçekleştirdi.

Aydın Eğitim Sen şubesi üyeleri Atatürk Kent Meydanın da toplanarak haksız yere açığa alındığı iddaa edilen öğretmenler adına basın açıklaması yaparak oturma eylemi yaptı.

Hak gaspları son bulana kadar inatla, kararlılıkla mücadelelerini sürdüreceklerini ifade eden Eğitim Sen Şube Başkanı Ali gün,"Sultan fermanları gibi KHK yayınlayanlar hakkı, hukuku yok sayanlar, on binlerce eğitim emekçisini sudan sebeplerle okullardan koparanlar, yüz binlerce öğrenciyi öğretmensiz bırakanlar, üniversiteleri ve bilimi tırpandan geçirenlere dur demek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Baskılara, hukuksuzluklara, hak gasplarına inat alanlardayız. Geride bir arkadaşımızı dahi bırakmadan çocuklarımıza, öğrencilerimize, mesleğimize kavuşana kadar da burada olacağız. Eğitim Sen olarak yaşamın her alanında kendisine itaati arzulayan ve bunun için her yolu bir siyasi iktidar karşısında asla geri adım atmayacağımız bilinmelidir. Söz veriyoruz birbirimizden aldığımız güçle, tüm güçlükleri aşacağız ve biz kazanacağız" dedi.

Basın açıklaması ve oturma eyleminden sonra gurup olaysız dağıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title