Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Kuşadası ilçesinde yapılan operasyonda 6 bin 700 litre gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Kuşadası ilçesinde yapılan operasyonda 6 bin 700 litre gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, Değirmendere Mahallesi Özsan Sanayi Sitesi Sanayi Caddesi 15. Sokak üzerindeki bir depoda yapılan aramada 6 bin 700 litre gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Gözaltına alınan iş yeri sahibi N.S. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Nazilli'de 5 çocuk, bir hayırsever tarafından sünnet ettirildi

Şafak Yıldızı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 13.'sü düzenlenen geleneksel keşkek hayrında 5 çocuk sünnet ettirildi.

Dernek Başkanı Mustafa Ekinci burada yaptığı konuşmada, derneğin yardıma muhtaç kişilere hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

- Çine'de trafik kazası: 1 ölü

Çine'de meydana gelen trafik kazasında, yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz 9 Mayıs'ta yol kenarında lastik değiştiren kamyonete arkadan çarpan motosiklet sürücüsü Mehmet Kerpiç (70) tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, eşi Hatice Kerpiç'in ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Kerpiç'in cenazesi Mahalle Cami'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

- "Sahne sırası sende" müzik yarışması

Çine Madran Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Sedat Gezir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sahne sırası sende" müzik yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Gezir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14-17 yaş Solo Erkek Ses dalında Ege Bölgesi birincisi olarak finalde yarışarak Türkiye üçüncüsü olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Eyüp Serdaroğlu ise öğrencisini tebrik ederek kemençe hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Değirmendere Kuşadası Nazilli Çine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title