Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Kuşadası ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "yemek fabrikası" hizmete girdi.

Kuşadası ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "yemek fabrikası" hizmete girdi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aşevleri Şube Müdürlüğü Kuşadası Yemek Fabrikası'nın açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, CHP Aydın Milletvekili Lütfi Baydar ve davetliler katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlardan ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yapılacak projelerin tamamının hayata geçmesi zaman aldığını belirtti.

Tesisin günde yaklaşık 5 bin kişiye hizmet vereceğini dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Bizim için en önemlisi fakir fukara garip garibanın destekçisi olmak. Önemli olan ihtiyacı olan kişilere yaşlılara, çocuklara destek olmak. Bu yeri bize Kuşadası Belediyesi tahsis etti, bizde gereğini yaptık. Bizim amacımız Aydın'da hiç kimse karnı aç yatağa girmesin" dedi.

- Didim'de girişimci kadınlara mikro kredi desteği

Didim ilçesinde iş hayatında ekonomisine katkıda bulunmak isteyen 15 kadına Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında biner liralık mikro kredi verildi.

Kadınların girişimcilik potansiyellerinin arttırılması projesi kapsamında, Didimli 15 kadın girişimciye toplamda 15 bin lira mikro kredi dağıtıldı. Didim Kaymakamlığı makamında düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Grameen Mikrofinans Programı Aydın Bölge Müdürü Demet Pilevneli ile mikro kredi almaya hak kazanan kadınlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Çerçioğlu Kuşadası Didim Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title