Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Germencik, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Germencik, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Germencik Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda yapılan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrencilerin şiirler okuduğu ve oratoryo gösterisi sunduğu etkinlikte, İstiklal Marşı'nı en iyi okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinliğe, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aydın Akbaş, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Gün dolayısıyla Kuşadası'nda yapılan kutlama ise Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapıldı.

Ada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kutlama programında, öğrenciler tarafından İstiklal Marşı Oratoryosu sahnelendi ve İstiklal Marşı'nı şiir olarak okunması yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Nazilli ilçesinde de gün dolasıyla Belediye Sarayı Tiyatro Salonu'nda program düzenlendi.

Nazilli Lisesi öğrencilerince düzenlenen programda, şiirler okundu ve oratoryo gösterisi sunuldu.

-Ege Et Nazilli Şubesi açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Ege Et'in Nazilli şubesi törenle açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açılışta yaptığı koruşmada, vatandaşların Halk Ekmek'e yoğun talep göstermesinin ardından Ege Et'i de hizmete sunmaktan mutlu olduklarını söyledi.

İş başına gelirken Aydın il genelinde sosyal belediyecilik yaparak halka yardımcı olma sözü verdiklerini hatırlatan Çerçioğlu, "İşte bunları gerçekleştirmeye başladık. Önce Halk Ekmek satışını gerçekleştirdik, şimdi de Ege Et'i hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz.  Hedefimiz halkımıza üreticilerimize destek vermek ve hizmet vermektir" dedi.

Didim'de "1 Mezun 1 Fidan" projesi

Didim Kaymakamlığı öncülüğünde Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "1 Mezun 1 Fidan" projesi, Didim Kaymakamlığı Kurumlararası Bilgilendirme Toplantısı'nda tanıtıldı.

Didim Kaymakamı İskender Yönden, projede her bir mezun öğrenci için dikilen fidanlara birer kimlik kartı düzenleneceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Proje ekibi tarafından yürütülecek '1 Mezun 1 Fidan' projesi kapsamında tüm öğrencilere çevre gönüllü kimlik kartı verilecek. Ormanın önemiyle ilgili okullarda bilgilendirme toplantıları düzenlenecek ve proje her sene düzenli olarak gerçekleştirilecek. Proje kapsamında dikilecek ağaçlar ise alanın tespit ve düzenlenmesinden sonra fidanlar bağış yoluyla sağlanacak."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Germencik Nazilli Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Mehmet tunceymobilWeb@haberler.com:

Aydin buyuk sehir biraz davutlara hizmet edin be ayi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title