Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Koçarlı ilçesi Çulhalar Mahallesi'nde çıkan yangında evi kullanılmaz hala gelen Dikenkuşu ailesi, yetkililerden destek istedi.

Koçarlı ilçesi Çulhalar Mahallesi'nde çıkan yangında evi kullanılmaz hala gelen Dikenkuşu ailesi, yetkililerden destek istedi.

Sobadan çıkan yangın nedeniyle evlerini kaybettiklerini söyleyen Rana Dikenkuşu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ten yardım beklediğini, ancak şu ana kadar kimsenin ilgilenmediğini belirtti.

Dikenkuşu, "Evimizde her şeyimiz yandı kül oldu. Çocuğumuzu yangından komşularım zor kurtardı. İtfaiye ev yandıktan sonra olay yerine geldi. Evimiz yanalı dört gün olmasına rağmen ne Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ne de Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk gelipte siz ne yapıyorsunuz demediler. Hiç kimse sen aç mısın, tok musun? demiyor.   Aydın'da lüks otomobillerle gezen topuklu efesi nerede? Mahallenin tamamı yansaydı ne olacaktı?" diye konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bin 500 adet saksıda menekşe çiçeği dağıttı.

Cumhuriyet Mahallesi Yahya Ümit Orbay Meydanı'nda kurulan stantta kadınlara çiçek hediye eden Kale, toplumun her kesiminde, üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlara çok şey borçlu olduklarını ifade etti. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunduğunu söyleyen Kale, "Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın, ülkemizde toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur" dedi.

Kale, daha sonra kadınlara menekşe saksı çiçeği dağıttı.

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Çerçioğlu Gürşat Kale Koçarlı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title