Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Aydın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki E.Ç'ye ait eve baskın düzenledi.

Evde yapılan aramada 25 ecstasy hap, 3,80 gram esrar ve 2,70 gram bonzainin yanı sıra, içime hazır halde paketlenmiş 168 bonzai maddesi ele geçirildi.

Aramalarda çalıntı olduğu belirlenen 2 televizyon, 1 müzik çalar ve ses sistemine de el konuldu.

Baskında gözaltına alınan E.Ç, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği Aydın Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaymakam Işık, göreve başladı

Konya'nın Kula ilçesi kaymakamlığından Germencik Kaymakamlığı'na atanan Ayhan ışık, görevine başladı.

Işık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tekirdağlı olduğunu, Aydın halkının Trakya halkı ile benzer özellikler taşıdığını belirtti.

Öncelikle çevreyi, insanları, birim ve kurumları dolaşarak ilçeyi tanımayacağını kaydeden Işık, "Daha sonra sorunlar el atıp hep beraber çözmeye çalışacağız. Germencik ve Aydın halkının Trakya halkı ile çok benzerliği var. Buradaki insanların sıcaklığı beni memleketime götürdü" dedi.

Erdem'den Çerçioğlu'na eleştiri

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, partisinin Çine ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri sırasında muhtarlar ve vatandaşların Çerçioğlu'na ulaşamadığı yönünde tepkilerine tanık olduğunu belirten Erdem, "Seçimden önce muhtarlarımız Aydın Belediyesi'ne gidiyor fotoğraflar çektiriyorlardı. Seçim bitti, geçim dönemi başladı. Hadi bakalım şimdi bir muhtarımız büyükşehir belediye başkanına ulaşabiliyorsa ulaşsın" dedi.

Erdem, son günlerde "Keşke büyükşehir olmasaydık" ifadesini sık sık duymaya başladığını belirterek, "Büyükşehir Kanunu'nu biz çıkardık. Kanunda kusur yok. Sıkıntı, büyükşehiri yönetenlerin doğru yönetememesinden kaynaklanıyor" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Germencik Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title