Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

İncirliova’da okul müdürleri kan bağışında bulundu.

İncirliova Cumhuriyet Meydanı'nda, Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından kurulan Kızılay Çadırı'na ilgi yoğun oldu.

Vatandaşların yanısıra ilçedeki bazı okulların müdürü de kan bağışını teşvik etmek amacıyla Kızılay Çadırı'na gelerek kan bağışında bulundu. Okul müdürleri, "Toplumumuzda kan bağışına olan ilgi, günden güne azalmakta. Hastaların, her zaman kana ihtiyacı olduğunu düşünerek kan vermeliyiz" diyerek vatandaşları kan vermeye davet etti.

Avrupa Hareketlilik Haftası

Efeler ilçesinde, 2014 Yılı Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında hareketliliğe dikkat çekmek amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce "Temiz Hava Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlgeg personeli ile kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü başlayan yürüyüş, Efeler Mahallesi Yürüyüş Parkuru güzergahında devam ederek, başlangıç noktasında son buldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Taha Al, yaptığı açıklamada; "Avrupa Hareketlilik Haftası"nın, ülkemizde 2014 yılı için oluşturulan 'Hayalimizdeki Sokaklar-Our Streets, Our Choice' teması ile çeşitli aktivitelerle kutlandığını belirtti.

Al, "İlimizde, Çevre kirliliğini, karbon salınımını ve gürültüyü azaltmak, trafiği ve park sorunlarını kent merkezinde hafifletme, kısa ve orta mesafede ulaşımı daha rahat sağlayabilmek için toplu taşıma alternatiflerinin teşvik edilmesine yönelik, kamuoyunun bilinçlendirilmesi amacıyla; bahsi geçen temaya uygun il müdürlüğümüz tarafından hazırlatılan sloganların yer aldığı pankartlar 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası süresince asılı kalmak üzere, hizmet binamızın bahçe duvarlarına ve şehiriçi hatlarındaki toplu taşıma araçlarına takılmıştır" dedi.

Belediyeden öğrencilere kırtasiye yardımı

Germencik Belediyesi'nin, ilçede bulunan okullardaki 9 bin öğrenciye toplam 150 bin lira değerinde kırtasiye yardımı yaptığı belirtildi.

Yıllardır, öğrencilere kırtasiye desteği verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ümmet Akın, "Ortaklar Belediye Başkanlığı dönemimde başlattığım öğrencilere kırtasiye yardımını Germencik Belediye Başkanlığı dönemimde de devam ettiriyorum. 2014-2015 eğitim öğretim yılında Germencik genelinde toplam 33 okulda 9 bin öğrenciye içerisinde 15 parça kırtasiye malzemesi olan paket dağıttık. Kırtasiye desteğimiz bundan sonraki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğim" dedi.

Akın, yıl sonunda okullarında birinci olan öğrencilere birer tablet verip ve geziye göndereceğini sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

İncirliova Germencik Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title