Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Karpuzlu Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali.

Karpuzlu Belediyesi, Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyecek.

Karpuzlu'nun önemli simgesi olan Alinda Antik Kenti'nin tarihi, kültürel, sanatsal ve turizm yönlerinin etraflıca tanıtılmasının hedeflendiği festivalde bazı sanatçılar halk konseri verecek,

Türk milletinin tarihinden güç alarak geleceğini şekillendirdiğini söyleyen Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 14 Eylül'de başlayacak olan festivalin Karpuzlu'nun tanıtılması açısından önemli olduğunu kaydetti.

1.Uluslararası Sultanhisar, Atça Kurtuluş ve Halkoyunları Festivali

Aydın'ın büyükşehir olması ile birlikte bu yıl birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Sultanhisar Atça Kurtuluş ve Halkoyunları Festivali kapsamında ilçeye gelen KKTC, Gürcistan, Macaristan, Makedonya, ve Hacettepe Üniversitesi Folklor Ekipleri ilçede ilk oyunlarını sergiledi.

Çeşitli ülkelerden festival için gelen konuklar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i makamında ziyaret ederek beraberlerinde getirdikleri hediyeler sundu. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tuğrul Sultanhisar Karpuzlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title