Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Belediyesince ilçe merkezinden geçen demiryolu hattının etrafının, demir parmaklıklarla kapatılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazetecilere açıklamasında, demiryolunun, ilçe halkının can güvenliği açısından risk oluşturduğunu belirtti.

TCDD ile yaptıkları protokol çerçevesinde,  ilçe merkezinden geçen demiryolu hattının etrafının, demir parmaklıklarla kapatılacağını ifade eden Alıcık, "Amacımız, tren kazalarını ortadan kaldırmak ve halkın can güvenliğini sağlamaktır" diye konuştu.

- Çine Belediyesinden valiliğe dava

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçede bulunan belediyeye ait 17 dönümlük arazinin kendilerinden alınarak Maliye Bakanlığına devredildiği gerekçesiyle Aydın Valiliğine dava açtıklarını bildirdi.

Karakollar Mahallesi'ndeki arazinin, Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından kendilerine devredilmiş olmasına rağmen, Aydın Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu Toplantısı'nda Maliye Bakanlığına verildiğini ileri süren Dinçer, "Adaletsizliğin giderilip bu yerin yeniden belediyemize verilmesini bekliyoruz" görüşünü dile getirdi.

-"Kimse Kimsesiz Kalmasın Projesi"

Çine Müftüsü Feyyaz İdin, Diyanet İşleri Başkanlığının 'Kimse Kimsesiz Kalmasın" projesi kapsamında ilçedeki yaşlıların ziyaret edildiğini ifade etti.

İdin, "Müftülüğümüz, Çineli hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vazifesi görüyor. Diyanet Vakfı Çine Şubesi tarafından 30 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı. İlçede 200 paket gıda yardımı da din görevlilerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Aydın Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title