Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Ticaret Odası'ndan iş garantili CNC operatörlüğü kursu

Nazilli Ticaret Odasının, iş garantili ve sertifikalı CNC operatörlüğü kursu açtığı bildirildi.

Oda Başkanı Nuri Aslan, açıklamasında, özellikle imalatçı üyelerinin vasıflı işgücü ihtiyacının had safhada olduğunu ifade etti.

İhtiyaç doğrultusunda, İŞKUR, Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi ve Nazilli Endüstri Meslek Lisesi işbirliğiyle iş garantili ve sertifikalı CNC operatörlüğü kursu açtıklarını kaydeden Aslan, kursiyerlere, eğitimleri boyunca da maddi destek sağlanacağını bildirdi.

Çine'de imam hatip okulu inşaatına başlandı

Çine'de, imam hatip ortaokulu binası inşa ediliyor.

Kaymakam Özkan Demir, gazetecilere açıklamasında, şu anda İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinin aynı yerde eğitim gördüğünü belirterek, "Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı süren binanın tamamlanmasıyla öğrenciler, ayrı yerlerde ve daha ferah ortamda eğitim alacak. İlçede bir okul binasının daha eğitime kazandırılıyor olması, bizleri sevindiriyor. Yeni yapılan her okul, daha çok öğrenci demektir. İlçenin eğitim seviyesinin yükselmesi için bu okullara ihtiyacımız var" diye konuştu.

Okulun, gelecek eğitim sezonunda hizmete girmesi planlanıyor. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Nuri Aslan Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title