Haberler

Aydın'daki Terör Operasyonlarında 1 Tutuklama

Aydın’da polis ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 19 kişiden 1’i tutuklandı.

Aydın'da polis ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 19 kişiden 1'i tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Efeler ilçesi Ovaeymir ve Osman Yozgatlı mahallelerinin yanı sıra Söke, Nazilli, Germencik, Çine, İncirliova ve Kuşadası ilçelerinde daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. 20 ayrı noktaya düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Efeler ilçesinde 7 ve diğer ilçelerde ise 11 olmak üzere terör örgütü PKK sempatizanı iddia edilen 18 kişi gözaltına alınmıştı. Nazilli'de polis ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda ise terör örgütü üyesi IŞİD üyesi olduğu ön sürülen A.A. isimli şüpheli gözaltına alınmıştı.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden IŞİD üyesi olduğu ileri sürülen A.A. (35), çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer 17 şüpheli ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Germencik Nazilli Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title