Haberler

Aydın'daki Cinayet

Eski AK Parti Davutlar Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Eski AK Parti Davutlar Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Selçuk ilçesinde dün gözaltına alınmalarının ardından Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen İ.D, Y.D ve A.D, buradaki sorgularının ardından Kuşadası Adliyesi'ne sevk edildi.

Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, zanlıları Selçuk Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi'ndeki bir evde yakalamıştı.

Zeynel Abidin Çengel, 17 Ocak Cumartesi Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önüne aracını park ettiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaymakam Aksoy'dan açıklama

Öte yandan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, zanlıların Selçuk'ta yakalandıkları evde, bir pompalı tüfek, 7 dolu fişek, 40 gram kristal tabir edilen sentetik uyuşturucu, 20 gram esrar ile bir uyuşturucu kullanma düzeneğinin ele geçirildiğini belirtti.

Aksoy, zanlıların ifadeleri doğrultusunda Söke'de ikamet ettikleri evdeki aramada da, operasyonda kullanıldığı düşünülen 9 milimetre çapında bir  tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve bir dolu fişeğin ele geçirildiğini ifade etti. - Aydın

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Zeynel Abidin Davutlar Ak Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title