Haberler

Aydın'da Tilkiler Kazaya Neden Oldu: 1 Ölü

Güncelleme:

Aydın'da yola çıkan tilkilere çarparak direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaza yaptı.

Aydın'ın Didim ilçesinde Didim- Akbük karayolu Uslu Sitesi kavşağında meydana gelen kazada, yola çıkan tilkilere çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaza yaptı.

ANİDEN ÖNÜNE ÇIKTILAR

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında 09 DA 984 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Göksel Güçoğlu (28), kavşaktan 200 metre geride önüne aniden çıkan 2 tilkiye çarptı.

REFÜJE ÇARPTI

arpma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü araçla birlikte önce orta refüje, daha sonra diğer refüje çaparak durabildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Diğer sürücüler durumu hemen polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri de olay yerine gelirken, Göksel Güçoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

MORGA KALDIRILDI

Kaza sonrası yol kısa süreli trafiğe kapanırken, kaza yapan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Hayatını kaybeden genç sürücünün cenazesi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.





Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akbük Didim Aydın Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

CenkMobil-IOS:

Güzel post çıkar

5
39
yanıtYanıtla
akkoyun:

tilkiler can degilmi

3
25
yanıtYanıtla
niye kimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tilkiler fantezi mi yapıyormuş yolda aşk değişik bişey herhalde...

2
22
yanıtYanıtla
HayvansevermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Neden çarptın seninki canda tilkininki patlıcan mı.

1
18
yanıtYanıtla
HayvansevermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

seninki canda tilkininki patlıcan mı.

2
16
yanıtYanıtla
Trafik Canavarı:

Biraz yavaş gidelim beyler geç gidelim güç gitmeyelim

17
0
yanıtYanıtla
AZRAiL HERKESE MESAJ VERiYOR:

Allah rahmet eylesin, , ancak her olaydan bir ders almak gerekiyor, , bugün variz, yarin yokuz, , ölüme her an hazir olmak gerekiyor, , hic kimse ben gencim dememeli, ,

13
0
yanıtYanıtla
SinanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vefat eden kardeşimizi tanımıyorum ama allahtan rahmetdiliyorum ailesine başsağlığı diliyorum ve hayvanı insandan dahaüstün tutan gerizekalı zihniyetli ler adam gibi yorumyazin burda çiçeyiburnunda birgencimizi kaybetmişiz kendinize gelin

11
1
yanıtYanıtla
bir garip yolcuyum hayat yolunda:

Tilkiler kazaya neden oldu diye başlık atılır ama ölü sayısı 1 imiş. Orada 3 can hayata veda etti. Tilkilerin fotoğrafı olmasa anlamayacağız. Nasıl ters yonden gelen iki araç çarpışınca kaza oldu deniliyorsa burada da öyle denilemez mi? Tilkiler yoldan geçemeyecek mi arkadaş? Adamı tilkiler öldürdü deyin de tam olsun bari. Belki de çok hızlıydı, alkollüydü nerden bilelim yani. Kazadır olmuş.

1
11
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

eee can candir daha biraz once yazdim yaban hayatinin yogun oldugu yerlerde yavas ve dikkatli gidelim arkadaslar olen her canliiya yazik oluyor ama hayvan ama insan ikisinide mevlam yaratti hayvanlarin agzi ve dili olsaydi onlarda kendi dunyalarini kurardi unutmamak lazim ve hayvan deyip gecmemek lazim

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title