Haberler

Aydın'da Tekstil Fabrikasında Yangın

Aydın'ın Umurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası, belirlenemeyen bir nedenle depo bölümünde çıkan yangında büyük zarar gördü.

Aydın'ın Umurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası, belirlenemeyen bir nedenle depo bölümünde çıkan yangında büyük zarar gördü. Bir itfaiye eriyle bir fabrika personelinin dumandan etkilendiği yangın 4 saatte kontrol altına alınırken, fabrikada soğutma çalışmaları sürüyor.

Umurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasının depo bölümünde, bugün saat 07.30'da, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören fabrika çalışanları itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen çok sayıda itfaiye ekibi, çalışma başlattı. Çevre belediyelerden de itfaiye ekipleri çalışmalara katıldı. Yangına daha kolay müdahale edilebilmesi için fabrikanın çevre duvarı iş mekineleriyle yıkılıp yeni yol açıldı. Yangına müdahale eden biri itfaiye eri, diğeri fabrika çalışanı 2 kişi dumandan etkilendi. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki kişi tedaviye alındı.

Yaklaşık dört saatlik çalışmayla yangın, 11.30'da kontrol altına alındı. Fabrikada yaklaşık 150 bin liralık maddi hasar meydana geldiği öne sürüldü. Yangının kesin çıkış nedeninin yapılacak incelemelerin ardından belirleneceği bildirildi. Soğutma çalışmaları sürerken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Umurlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title