Haberler

Aydın'da Silahlı Soygun Zanlısı Yakalandı

Nazilli ilçesindeki akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygunla ilgili soruşturma sürdüren polis, iş yerinin eski çalışanını olayın faili olduğu gerekçesiyle yakaladı.

Nazilli ilçesindeki akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygunla ilgili soruşturma sürdüren polis, iş yerinin eski çalışanını olayın faili olduğu gerekçesiyle yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Bozdoğan yolu üzeri Mergen Köprüsü yakınındaki akaryakıt istasyonuna motosikletle gelen ve yüzünü gizleyen kişi, market görevlisi Ö.F.Ç'nin dışarıda bulunmasından faydalanarak kasadaki nakit 477 lira parayı aldı. Gaspçı daha sonra yakıt pompasında görevli T.G'yi silahla tehdit ederek 300 lira parayı gasp etti ve motosikletle uzaklaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelerek güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne ekipleri, olay öncesinde istasyona motosikletle gelen bir kişiden şüphelendi. İstasyon çalışanlarından bu kişinin daha önce iş yerinde çalışan ve bir süre önce ayrılan A.K olduğu bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi.

A.K'yi yakalanarak gözaltına alan polis, zanlının evinde olay günü giydiği kıyafetleri, kullandığı motosikleti, gasp edilen paranın 615 lirasını ve 1'i kurusıkı 2 tabancayı ele geçirdi.

Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Bozdoğan Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title