Haberler

Aydın'da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesindeki kahvehanede çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Aydın'ın Efeler ilçesi Osman Yozgatlı Mahallesi, Cezaevi Bulvarı'ndaki kahvehanede çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, Osman Yozgatlı Mahallesi, Cezaevi Bulvarı'ndaki bir kahvehanede meydana gelen olayda Bedri O. (60), yaklaşık 40 gün önce Nazilli'de oğlu Aytaç O'u pompalı tüfekle vurarak öldüren Vedat G'nin babası Celal G. ile tartıştı.

SEKEN KURŞUN MÜŞTERİYİ GELDİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bedri O, Celal G'ye tabancayla ateş ederek yaraladı. Bu sırada kahvehanede müşteri olarak oturan Ziyaettin T. (54) de seken kurşunlarla yaralandı.

Olayda ağır yaralanan Celal G. ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne, Ziyaettin T. ise Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARBEDE YAŞANDI

Çok sayıda çevik kuvvet polisi ve TOMA'nın sevk edildiği olayın ardından duruma tepki gösteren Ziyaettin T'nin yakınları ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı.

Polis, taşlı saldırı nedeniyle olaya biber gazı ile müdahale etti. Olayın ardından kaçan şüpheli Bedri O'un yakalanması için çalışma başlatılırken cezaevi çıkışında Vedat G'yi birlikte takip ettikleri belirlenen kızı Emel Ö. (32) gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Nazilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title