Haberler

Aydın'da Şenlendirici Rüzgarı Esti

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği okula gelir elde etmek ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı.

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği okula gelir elde etmek ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'yi ağırladı.

Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda katılım sağlandı. Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve Tepecik Filarmoni Orkestrası'nın müzik ziyafeti verdiği etkinliğin okul alile birliği ve okul işbirliğinde Aydın'da gerçekleştirilen ilk büyük etkinlik olduğu belirtildi. Adnan Menderes Anadolu Lisesi ailesinin üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Adnan Menderes Anadolu Lisesi Başkanı Zehra Temel, "Okulumuz başarılarıyla Türkiye'de önde gelen liseler arasında yer alıyor. Etkinliğin hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Büyük bir özveri ile hazırlanılan etkinliğin sosyal sorumluluk açısından öne çıktığını belirten Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Hatipoğlu, "Menderes Lisesi Türkiye'de ve dünyanın çeşitli, yerlerinde meslek hayatını sürdüren bilime ve iş hayatına katkıda bulunan mezunlarıyla marka haline gelmiştir. Bize düşen bu başarılara başarı ekleyerek çıtayı daha yükseklere taşımaktır. Bu bilinçle geleceğe yönelik çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.

Şenlendirici ve Tepecik Flarmoni Orkestrası, yoğun katılımın sağlandığı konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Hüsnü Şenlendirici Tepecik Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title