Haberler

Aydın'da Sağanak ve Fırtına

Aydın'ın merkez Efeler ile Didim, Kuşadası, İncirliova ve Söke ilçelerinde sağanak ve fırtına etkili oldu.

Efeler ilçesi Zafer Mahallesi'nde yağış nedeniyle birçok sokakta yollarda çökme meydana geldi.

Park halindeki bir araç, çökme sonucu oluşan yaklaşık 3 metrelik çukura düştü. Bu araç, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çıkartıldı.

Adnan Menderes Bulvarı, Çine yolu ve Bayındırlık Kavşağı'nda da fırtına yüzünden bazı ağaçlar yollara devrildi. Ağaçlar, itfaiye ekiplerince kaldırıldı.

Bazı evlerin çatıları uçtu

Didim'de, Atatürk Bulvarı'nda bir elektrik direği ve ağaçların devrilmesi sonucu Altınkum'a gidiş yönü bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yollarda oluşan su birikintilerinin sürücülere zor anlar yaşattığı ilçede, fırtına dolayısıyla bazı evlerin çatıları uçtu.

İncirliova'da, yağış yüzünden kayganlaşan Aydın-İzmir karayolu Kazakkahvesi mevkisinde Mustafa Ali Yapıcı'nın kullandığı 09 EP 976 plakalı minibüs, Cemal Çiftçi idaresindeki 09 ADE 61 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler Yapıcı ve Çiftçi ile minibüste bulunan Tülin Yapıcı, Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Nazilli'de şiddetli yağış ve fırtına, yollardaki bazı pano ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Bülent Taşkıran Bulvarı'nda ağaçların devrilmesi sonucu bir süre duran trafik, daha sonra normale döndü.

Kaynak: AA / Güncel

İncirliova Kuşadası Didim Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title