Haberler

Aydın'da Potanın Yıldızları Belirlendi

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Voleybol Yıldız Kız ve Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Voleybol Yıldız Kız ve Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Voleybol Yıldız Kız ve Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

02 Aralık 2014 - 18 Şubat 2015 tarihleri arasında, 32 okul takımının katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar Kategorisi İl Birinciliği turnuvasında Gazi Paşa Orta Okulu, Mustafa Kiriş Orta Okulu, Koçarlı Yeniköy Orta Okulu ve Söke Behiye Hanım Orta Okulu ilk dört dereceyi elde eden takımlar oldu.

15 Aralık 2014 - 18 Şubat 2015 tarihleri arasında, 3 okul takımının katıldığı Okullar Arası Yıldız Erkekler Kategorisi İl Birinciliği turnuvasında ile Karacasu Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu, Kuşadası Arife Bayram Bayözlü Orta Okulu ve Kuşadası Atatürk Orta Okulu ilk üç sırayı paylaştı.

Derece elde eden takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ayrıca kızlar kategorisinde 1'inci olan Gazipaşa Ortaokulu ve erkekler kategorisinde 1'inci olan Karacasu Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Orta Okulu Aydın'ı temsilen Türkiye Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeniköy Koçarlı Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title