Haberler

Aydın'da Katliam Gibi Kaza

Aydın’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aydın'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Öğrenci servisi ile özel otomobilin karıştığı kazada özel otomobil ortadan ikiye ayrıldı. Görenleri hayrete düşüren kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken kazanın hatalı solama sonucu meydana geldiği belirtili.

Kaza sabah saat 07: 30 sıralarında Aydın- İzmir Karayolu ortaklar çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kuşadası'ndan Aydın'daki özel bir okula öğrenci servisi yapan 09 P 3581 plakalı servis minibüsü ile Germencik'ten Kuşadası'na inşaata giden iki ustanın bulunduğu 09 TD 196 plakalı özel otomobil Ortaklar çıkışında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile özel otomobil ortadan ikiye ayrılınca araçtan savrulan direksiyondaki sürücü Muammer Süslü ve yanındaki Ömer Sarı hayatını kaybetti. Servis minibüsünün sürücüsü Hasan B. İsmi henüz tespit edilemeyen minibüsün rehberi bayan ve öğrencilerden Doğa B. ile Ali Ayhan E. yaralandı. Hastaneye kaldırılan servis minibüsü sürücüsü ve yolcuların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın hatalı solama ve aşırı sürat nedeniyle meydana geldiğini belirten görgü şahitleri ve polisler servis minibüsünün aşırı süratli olduğunu ve minibüsün fren izi ile çarpışmadan sonra durabildiği yer arasında yaklaşık 100 metre mesafe bulunduğunu belirttiler.

Aydın'da şehirlerarası karayolunda bölünmüş yol olmayan tek bölümün olduğu Ortaklar-Selçuk arasındaki 3 şeritli yolda meydana gelen kazada Kuşadası istikametine giden otomobilin önündeki kamyonu solladığı, Kuşadası'ndan Aydın'a öğrenci taşıyan servis minibüsünün de önündeki aracı hatalı sollaması sonucu kazanın meydana geldiği belirtildi.

Kazada otomobilde bulunan inşaat ustalarından Ömer Sarı olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü olduğu belirtilen diğer usta Muammer Süslü'nün ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaklar Kuşadası İzmir Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title