Haberler

Aydın'da Hemşireler Haftası Kutlamaları

Aydın'da her yıl 12-18 Mayıs tarihleri kutlanan Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Valilik binası önünde Atatürk anıtına Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Aydın Sağlık Yüksekokulu, Söke Sağlık Yüksekokulu, Özel Aydın Göz Hastanesi, Özel Ege Liva Hastanesi ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla Valilik önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Hemşireler günü nedeniyle açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım Çetin "Hemşirelik mesleği temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Önce insan diyerek hastasının yüzünü güldürmek, umutlarını sevince dönüştürebilmek için çalışan hemşirelik mesleğine gönül vermiş tüm arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum" dedi.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonundaki program ile devam eden kutlamalar Aydın ve İlçelerinde tüm hafta boyunca sürdürülecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi İl Sağlık Müdürlüğü Özel Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title