Haberler

Aydın'da Ticari Araç Tırın Altında Kaldı: 3 Ölü 3 Yaralı

Güncelleme:

AYDIN- İzmir Otoyolunda hafif ticari araca arkadan gelen TIR çarptı. Aynı aileden 3 kişi öldü.

Hafif TİCARİ ARAÇ TIR'IN ALTINDA KALDI: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

AYDIN- İzmir Otoyolunda Abdülkadir Avci (49) yönetimindeki 48 KG 456 plakalı hafif ticari araca arkadan gelen 20 AEK 60 plakalı TIR çarptı. TIR'ın altında yaklaşık 100 metre sürüklenen araçta bulunan aynı aileden Abdülkadir Avci, Orhan Avci (19) ve Sultan Avci (39) öldü, Ayşe Avci (22), Arzu Aral (16) ve Mehmet Aral (11) ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında, Aydın- İzmir Otoyolu Selatin Tüneli yakınlarında meydana geldi. Abdülkadir Avci (49) kendisine ait yönetimindeki 48 KG 456 plakalı hafif ticari araç ile İzmir'den Muğla'nın Milas ilçesine doğru yola çıktı. Bir süre yol aldıktan sonra tünelden çıkışında bulunan mola alanına girmek için sağ şeride geçen Avci, iddiaya göre, biranda düşüncesinden vazgeçti. Sola manevra yapıp şerit değiştirdiği sırada, Avci'nin kullandığı araca, arkadan gelen İsa Gökçe'nin (51) yönetimindeki kostik yüklü 20 AEK 60 plakalı TIR çarptı. TIR'ın altına aldığı hafif ticari araç, yaklaşık 100 metre sürüklendi.TIR da devrilerek dorsesinden ayrılırken hafif ticari araç ağaçlara çarparak durabildi.

İKİNCİ KAZA UCUZ ATLATILDI

Kaza anında aynı istikamette yönetimindeki 17 ER 360 plakalı otomobiliyle giden Mustafa Taş'ın ani fren yapması üzerine arkasından gelen Hüseyin Acar'ın kullandığı 45 C 2989 plakalı otomobil kendisine çarptı. Önlerinde gerçekleşen kazanın aksine şans eseri bu kazayı sürücüler, yara almadan atlattı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ

TIR'ın altında kaldıktan sonra yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabilen hafif ticari aracı ve yaralıları görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, araçtan yola savrulan sürücü Abdülkadir Avci, Orhan Avci (19) ve Sultan Avci'nin (39) kaza yerinde öldüğünü belirledi. Aynı araçta bulunan Ayşe Avci (22), Arzu Aral (16) ve Mehmet Aral (11) ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan durumu ağır olan Ayşe Avci burada yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. TIR'ın kaçan şoförü İsa Gökçe, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. TIR şoförünün yapılan kontrolde alkolsüz olduğu belirlendi. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan yol, yapılan inceleme sonrası cesetlerin kaldırılması ile tekrar trafiğe açıldı. Ölenlerin cesetlerinin Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökçe Milas Muğla İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title