Haberler

Aydın'da Emniyet Tescilsiz Motosikletlere Karşı Savaş Açtı

Aydın Emniyet Müdürlüğü gerek asayişin sağlanması gerekse trafik güvenliği için tescilsiz motosikletlere karşı savaş açtı. Her ay yüzlerce tescilsiz motosikleti trafikten men etmelerine rağmen tescilsiz motosikletlerin bitmediğini belirten İl Emniyet Müdürü Adnan Taştan, "Tescilsiz motosikletler hem trafik hem çevre hem de asayiş yönünden ciddi sıkıntı oluşturuyor. Bunun yanında suçlarda genellikle tescilsiz motosikletlerin kullanıldığını tespit ettik" dedi.

Aydın'da vatandaşların şikayetlerinin önemli bir kısmını da tescilsiz motosikletlerin oluşturduğunu kaydeden İl Emniyet Müdürü Adanan Taştan, il genelinde tescilsiz motosikletlerle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Özellikle hırsızlık olaylarında tescilsiz motosikletlerin kullanıldığını ifade eden Taştan, Aydın Emniyet Müdürlüğü olarak yaptıkları denetimde her ay onlarca tescilsiz motosikleti trafikten men ettiklerini buna rağmen sorunun devam ettiğini belirtti.

TÜİK Verilerine göre Aydın'da 104 bin 882 adet motosiklet bulunduğu belirtilirken ilde yaklaşık bu kadar da tescilsiz motosikletin bulunduğu belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title