Haberler

Aydın'da Çırçır Fabrikası Yangını

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bir çırçır fabrikasında meydana gelen yangın sonucu tonlarca pamuk yandı.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ne bir çırçır fabrikasına meydana gelen yangında tonlarca pamuk için için yandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın öğlen saatlerinde İncirliova ilçesi Koçarlı Yolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait çırçır fabrikasında çıktı. Fabrikanın çalışmadığı esnada depolama yapan görevliler pamuk deposundan dumanların yükseldiğini görünce yangına önce kendileri müdahale etti. Daha sonra itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında tonlarca pamuk zarar görürken, pamukların tamamı yanmaması için deponun yanan alanı ıslatıldı. Fabrikada çırçılama işleminin yapılmadığı esnada meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının çıkış sebebinin tespit edilemediği belirtildi.

Fabrikanın sahipleri, kimseden şüphelenmediklerini belirtirken, polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova Koçarlı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title