Haberler

Aydın'da Bir Caddeye Süleyman Seba'nın İsmi Verildi

Beşiktaş'ın efsane başkanı merhum Süleyman Seba'nın adı Aydın'da bir caddeye verildi.

Beşiktaş'ın efsane başkanı merhum Süleyman Seba'nın adı Aydın'da bir caddeye verildi. Caddenin açılış kurdelesini CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kesti.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla Kurtuluş Mahallesi'ndeki Garaj Caddesi'nin adı Süleyman Seba Caddesi olarak değiştirildi. Caddenin açılış kurdelesini kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Süleyman Seba'nın adının Aydın'da bir caddeye verilmesinden mutlu olduklarını belirterek, "Burası önceden Garaj Caddesi idi. Galatasaray ve Fenerbahçelilerin de istekleri var, yerine getireceğiz. Bu caddemizin adı Süleyman Seba Caddesi oldu, çok da güzel oldu, yakıştı. Süleyman Seba, kişiliğiyle örnek bir karakterdir. Benim önerim, isteğim, arzum tüm futbol takımlarının yöneticilerinin, başkanlarının böyle kibar ve nazik olması" diye konuştu. Aydınlı Beşiktaş taraftarları Başkan Çerçioğlu'na yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, efsane başkanlarının isminin İstanbul dışında ilk kez bir caddeye verilmesinden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlem Çerçioğlu Süleyman Seba Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title