Haberler

Aydın'da Asansör Kabini Zemine Çakıldı: Biri Bebek 6 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'da asasör dehşeti yaşandı. Halat kopan asansör kabini içerisindeki 5 kişi ile birlikte 3. kattan zemine çakıldı. Olayda komşularını gezmeye giden iki ayrı aileye mensup biri çocuk 5 kişi yaralandı. Yararlılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile polsi olayla ilgili soruşturma başlattı.

3. KATTA HALAT KOPTU

Olay akşam saat 21: 30 sıralarında Zeybek Mahallesi'nde bulunan bir sitenin B1-5 numaralı apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aynı sitenin değişik apartmanlarında oturan Karaoğlan ve Şirinyıldız aileleri B1-5 numaralı apartmanın 4. Katında oturan komşularına ziyarete gitmek için asansöre bindiler. İddiaya göre asansör 3. Kata çıktığında bir anda halatı koptu ve zemine çakıldı. Büyük bir gürültü ile asansör kabininin zemine çaıklıması ve içeridekilerin çığlıkları üzerine sitede oturanlar yardıma koştu.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çevre sakinleri ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile asansörün kapısı kırılarak içeriden çıkarılan yaralılar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.K.,R.Ş. Z.K., S.K., T.K. ve bebek T. Hastaneye kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asansörün yaklaşık bir haftadır garip sesler çıkardığını belirten apartman sakinleri, olaydan site yöneticilerini suçlarken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bebek Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
500

Yorumlar (4)

CTRL V:

Asansörden garip sesler çıkmış ama sizin gıkınız çıkmamış.. Kim suçlu tartışılır...

4
0
yanıtYanıtla
atakan:

4 kişilik asansöre 6 kiş binerse nolur tabi haltı kopar

2
1
yanıtYanıtla
ankaralı:

her seyın başı eğitimsizlik cehalet ınsanlar dolusuyorkı hepınızı tasırmı kapasıtesı nedır okuyan soyleyen yok malesef

1
0
yanıtYanıtla
yazik:

canim türkiyem ala amanyada asansörün bile tüvü var biz arabaya gelen tüve bile karsiyiz ayni zerdüs carsi gibi herseye karsiyiz sonuc bu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title