Haberler

Aydın'da Arılı Kovan Desteklemeleri Müracaatları Başladı

Aydın’da hayvancılığın geliştirilmesi, hayvancılık politikalarının etkinliğinin arttırılması amacıyla 2014 yılı arı kovanı destekleme müracaatları başladı.

Aydın'da hayvancılığın geliştirilmesi, hayvancılık politikalarının etkinliğinin arttırılması amacıyla 2014 yılı arı kovanı destekleme müracaatları başladı.

2014 yılı arı kovanı destekleme müracaatlarının 9 Haziran tarihinde başlamış olup 25 Temmuz'da sona ereceğini belirten Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, destekleme çalışmaları kapsamında Arıcılık Kayıt Sistemine ( AKS ) kayıtlı, en az 30, en fazla 1000 adet arılı kovana sahip arı yetiştiricileri örgüt üyesi arıcılara destekleme verileceğini kaydetti.

Desteklemelerden faydalanmak isteyen birlik ve üretici örgüt üyesi arıcıların vakit kaybetmeden işlemlerini yaptırması gerektiğini vurgulayan Köksal, "Arıcılık Kayıt Sistemi'ne (AKS) kayıtlı, en az 30 en fazla 1000 adet arılı kovana sahip yetiştirici/üretici birlik üyesi vatandaşımıza desteklemelerden faydalanabilmesi için bulunduğu il veya ilçenin tarım müdürlüklerine müracaat etmesi gerekmektedir. İl Müdürlüğümüz, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen tüm faaliyet ve destekleme çalışmaları, vatandaş odaklı olarak zaman mevhumu gözetmeksizin 7/24 devam etmektedir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Köksal Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title