Haberler

Aydın Büyükşehir'den Sultanhisar'da Eğitim Etkinlikleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılı kapsamında Sultanhisarlı çocuklara eğitim etkinlikleri düzenledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılı kapsamında Sultanhisarlı çocuklara eğitim etkinlikleri düzenledi. 6'ncı sınıflardan başlayarak 11'inci sınıflara kadar tüm öğrenciler, etkinliklerden ücretsiz yararlanacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sultanhisar Kültür Merkezi'nde düzenli olarak gerçekleşecek etkinliklerde satranç, bağlama, keman, resim çalışmalarının yanı sıra çocuklar, halk oyunları da oynayabilecek. Bunların dışında öğrencilere etüt çalışmasıyla derslerine yardımcı olunacak. Matematik, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fizik ile Fen ve Teknoloji dersleri için etüt çalışmaları yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sultanhisar Kültür Merkezi'ndeki etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler, 30 Eylül 2014 tarihine kadar kayıt yaptırabilecek. Kayıt için 1 adet fotoğraf ile 1 adet kimlik fotokopisi yeterli olacak.

Yerel yönetim anlayışlarında çocuklar ve gençlerin farklı bir yeri olduğunu söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sultanhisar Kültür Merkezi'nde yıl boyu düzenleyeceğimiz eğitim etkinlikleriyle çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlayacağız. Bu merkezler Aydınlı Çocuklarımızın ikinci yuvası olmuş durumda. Hizmette altın çağını yaşayan Aydınımız, eğitimde de yetişen çocuklarımızla altın çağını yaşacak" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sultanhisar Kültür Merkezi 2014-2015 eğitim yılı etkinleri ile ilgili bilgiler, merkezin 351 21 09 numaralı telefonundan gün içerisinde alınabilecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultanhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title