Haberler

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke'de Çevreyoluna El Attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi kendisine bağlı ilçelerde hizmet atağını başlatıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi kendisine bağlı ilçelerde hizmet atağını başlatıyor.

Söke'de geçtiğimiz hafta sahada veri çalışmalarına başlayan AYBA'dan sonra Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü Söke'de çevre yolu düzenlemesine el attı.

Seçim döneminde Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun altını çizerek bahsettiği, Söke'nin Aydın güzergahından girişinden başlayıp Söke- Milas Karayolu'nu takip eden hatta çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içinde bulunan, Söke Milas Karayolu üzerinde ilçenin Bölge Trafik (Novada) Kavşağından itibaren çalışmalarına başlayan ekipler; ilk etapta Yenidoğan çıkışındaki Güllübahçe Kavşağına kadar olan kısımda orta refüj düzenleme çalışmalarını yapacak. Karayolu üzerinde refüj ve çevre düzenleme çalışmaları Dalyan Kavşağı olarak bilinen Akyeniköy'e kadar yaklaşık 32 kilometrelik güzergahı kapsıyor.

"Aydın ilinin ilçeleri de Büyükşehir Belediyesi ve Özlem Çerçioğlu'nun hizmetlerinden büyük ölçüde nasibini alacak" diyen CHP Aydın İl Yöneticisi Fatih Akkentli; şehrin giriş noktalarının, kentlerin aynası olduğunu söyledi. Seçim öncesinden kendisini hissettirmeye başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde de hizmet atağının bundan böyle artarak devam edeceğini belirten Fatih Akkentli; çalışmaların hayırlı olmasını diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Milas Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title