Haberler

Aydın Boysan, Mustafa Alabora Ve Mehmet Turgut, Bir Sohbette

Güncelleme:

Üç farklı kuşaktan, günlük yaşamlarındaki yakın dostluklarıyla tanınan üç isim Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut, nam-ı diğer "30-60-90", 3 Mart Cuma akşamı Gayrettepe KATS Sahne'de!

"30-60-90"; kendi mutfağıyla hizmet veren mekanda, meyhane düzeninde gerçekleşecek etkinlikte yaşam, dostluk ve İstanbul üzerine kuşaklar arası çok özel bir sohbete imza atacaklar.

Kuşaklar arası değerlerin paylaşılmasının en güzel örneklerinden biri olan ve günlük yaşamlarındaki yakın dostluklarıyla tanınan Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut, nam-ı diğer "30-60-90", yaşam ve dostluk üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiriyorlar.

Kendi hayat serüvenlerinde farklı yaşları yaşayan üç isim, masalarında oturmaya özendirecek kadar ilgi çekici sohbetleriyle her kuşağı kendine hayran bırakıyor. "30-60-90" sohbetlerine katılanlar, üç farklı kuşağın başarılarını, meslek sırlarını, hayatta en mutlu oldukları anları kendilerinden dinleme şansını buluyorlar. Birbirinden değerli üç ismin, Rus çarlarından girip mimarlıktan çıktıkları, paylaştıklarıyla çoğaldıkları etkinliğe katılanlar, kuşaklar arası çok özel bir sohbete tanıklık ediyorlar.

Merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla şehrin kültür ve sanat mekanı Gayrettepe KATS Sahne, giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında, konuklarına keyifli bir ortam da sunuyor.

3 Mart 2017, Cuma akşamı saat 19:30'da başlayacak "30-60-90" meyhane sohbetinin biletleri Biletix'ten ve Gayrettepe KATS Sahne'den temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Mustafa Alabora Mehmet Turgut Aydın Boysan İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title