Haberler

Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt Oldu

Güncelleme:

Aydın Barosunun Olağan Genel Kurulunda kullanılan 756 oydan 436'sını alan Gökhan Bozkurt yeni Aydın Baro Başkanı oldu.

Aydın Barosu'nun Olağan Genel Kurulunda kullanılan 756 oydan 436'sını alan Gökhan Bozkurt yeni Aydın Baro Başkanı oldu.

Aydın Barosu Olağan Genel Kurulu, Adnan Menderes Üniversitesi Maiandros Salonu'nda gerçekleştirildi. 11-12 Ekim olmak üzere 2 gün süren seçimlerde, 11 Ekim Cumartesi günü düzenlenen Genel Kurula, Cumhuriyet Halk Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Barosu Üyesi Bülent Tezcan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Muğla Baro Başkanı Mustafa İlhan Gürkan, Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın ile Aydın Barosu avukatları katıldı. Divan Başkanlığını Avukat Namık Atabay, Başkan Yardımcılığı ve Divan Heyeti, Avukatlar Ayça Öztürk, Murat Özcan ile Serkan Güvenç'ten oluştu. Aydın Barosu Dönem Başkanı Sümer Germen ve başkan adaylarının konuşmalarının yapıldığı ve faaliyet, muhasebe ve denetçi raporlarını onaylayan avukatlar 12 Ekim Pazar günü ise Aydın Adliye Sarayı'nda yeni başkanlarını seçmek üzere sandık başına gitti.

YENİ BAŞKAN GÖKHAN BOZKURT OLDU

6 dönemdir Aydın Baro Başkanlığı'nı yürüten Sümer Germen yeni dönem için aday olmazken, başkanlık için Metin Başalan, Gökhan Bozkurt ve Buket Saran yarıştı. Yapılan konuşmaların ardından toplamda 3 sandıkta seçim gerçekleştirildi. Aydın Barosuna kayıtlı 915 avukat bulunurken, seçimlerde toplamda 756 avukat oy kullandı. 9 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Gökhan Bozkurt 436 oy ile Aydın Baro Başkanı seçildi. Diğer adaylardan Metin Başalan 284, Buket Saran ise 13 oy aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Gökhan Bozkurt Metin Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title