Haberler

Aydın Afad'a Yeni Arama Kurtarma Aracı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Aydınİl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) tahsis edilen arama kurtarma aracı göreve başladı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Aydınİl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) tahsis edilen arama kurtarma aracı göreve başladı.

AFAD Aydın İl Müdürü Recep Coşkun, yaptığı açıklamada; "İl Afet ve Acil Durum Müdürlüklerinin müdahale kapasitelerinin artırılması amacıyla Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığımız tarafından alınıp her il için birer adet olmak üzere tahsis edilen orta tonajlı arama ve kurtarma araçları, 28 Ağustos 2015 tarihinde Ankara'da yapılan törenle illere teslim edilmiştir. İlimize tahsis edilen araç, görevlendirilen arama kurtarma teknisyeni personelimiz tarafından teslim alınarak ilimize getirilmiştir. Böylece arama-kurtarma aracı sayımız dörde çıkmış ve müdahale kapasitemiz daha da güçlenmiştir. Müdürlüğümüze ve Aydın'ımıza hayırlı olmasını dileriz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

recep coşkun Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title