Haberler

Aydın: 1959 Model Plakalı Bisiklet Şaşırtıyor

- Aydın'da Trafiğe Kayıtlı ve Plakası Olan 1959 Model Bisiklet, Görenleri Şaşırtıyor. 47 Yıldır Buzkan Ailesi Tarafından Kullanılan ve Babadan Oğluna Miras Geçiyor. Yaklaşık 30 Kilo Ağırlığındaki Bisiklet 1960'lı Yıllarda Ehliyet ile Kullanılıyordu.

- Aydın'da trafiğe kayıtlı ve plakası olan 1959 model bisiklet, görenleri şaşırtıyor. 47 Yıldır Buzkan Ailesi tarafından kullanılan ve babadan oğluna miras geçiyor. Yaklaşık 30 kilo ağırlığındaki bisiklet 1960'lı yıllarda ehliyet ile kullanılıyordu.

22 yıldır babadan kalma 09 AR 699 plakalı 47 yaşındaki bisikleti kullanan Yılmaz Buzkan, baba yadigarı bisikletine gözü gibi bakıyor. Trafiğe kayıtlı olduğu için ruhsatı da bulunan bisikleti, bisiklet tutkunlarının değerinin 10 katı para vermesine rağmen satmadığını belirten Yılmaz Buzkan, "Bu bisiklet Aydın'a ilk gelen bisikletlerden. Babam çok titiz biriydi. Yaklaşık 25 yıl kendisi kullandıktan sonra vefat edince bisiklet bize kaldı. 22 Yıldır biz kullanıyoruz. Halen orijinal ve çok kullanışlı" dedi.

(İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title