Haberler

Aydın 1 Kişiyi Öldürüp, 2 Kişiyi Yaralamaktan Aranan Koca, Jandarmayla Çatıştı: 2 Asker Yaralı

1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamaktan aranan koca, jandarmayla çatıştı: 2 asker yaralı AYDIN'da iki yıl önce boşanmak isteyerek babasının evine giden eşini ve kayınbiraderini av tüfeğiyle vurup yaralayan, kayınpederini de öldüren 39 yaşındaki Hüseyin T., yerini belirleyip peşine düşen jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girdi.

1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamaktan aranan koca, jandarmayla çatıştı: 2 asker yaralı

AYDIN'da iki yıl önce boşanmak isteyerek babasının evine giden eşini ve kayınbiraderini av tüfeğiyle vurup yaralayan, kayınpederini de öldüren 39 yaşındaki Hüseyin T., yerini belirleyip peşine düşen jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girdi. Biri Astsubay diğeri Uzman Jandarma 2 askeri silahla yaralayıp kaçan Hüseyin T.'nin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Uzman Jandarma Çavuş askeri helikopterle hastaneye sevk edilirken, yaralı Astsubay'a ise henüz ulaşılamadığı, arama ve kurtarma çalışmaları yapıldığı belirtildi.

Geçen 2013 yılının Eylül ayında meydana gelen olayda; boşanmak isteyen eşi Ümmühan T.'nin oğlu 17 yaşındaki M.T.'yi de yanına alarak babasının evine gitmesi üzerine Hüseyin T. öfkelendi. Uzaktan akrabası kayınpederinin Yukarı Kayacık'taki evine giden ancak kimseyi bulamayan Hüseyin T., Aydın merkeze gittiği öğrendiği yakınlarını Kanlıdere Mevkii'nde beklemeye başladı. 09 HZ 133 plakalı ciple dönen yakınlarının yolunu kesip ateş atan Hüseyin T., önce aracın lastiklerini patlattı. Hüseyin T., ardından kaza yapan araçtan inen kayınbiraderi Durmuş Türkmen (49), kayınpederi İbrahim Türkmen (72) ve eşi Ümmühan T.'yi (39) vurup yaraladı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralılardan Ümmühan T.'nin sol, Durmuş Türkmen'in de her iki bacağı diz altından kesildi. İbrahim Türkmen ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olayın ardından kaçan Hüseyin T.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Hüseyin T.'nin büyükşehir yasasından önce merkeze bağlı köy olan Erikavak Mahallesi'nin kırsalında olduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri harekete geçti. Sisli, karlı ve ormanlık bölgede pusu kurduğu belirtilen Hüseyin T., bugün saat 17.00 sıralarında gelen jandarma askerlerine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Astsubay Emrah Ünalan ile Uzman Jandarma Çavuş İrfan Yüksel yaralandı. Durumun telsizle bildirilmesi üzerine bölgeye helikopterler ve destek ekipler gönderildi. Önce Uzman Jandarma Çavuş İrfan Yüksel'e ulaşabilen ekipler, yaralı askeri helikopterle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Uzman Jandarma Çavuş Yüksel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bölgede, diğer yaralı asker Astsubay Ünalan'a ise henüz ulaşılamadığı, arama ve kurtarma çalışmaları yapıldığı belirtildi. Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Emre Fırat, Aydın Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya hastaneye gelip yaralı askerin durumu hakkında bilgi aldı.

PUSU KURDU

Ziyaret sonrası basın açıklaması yapan Vali Ayyıldız, "İki yıldır zanlının peşindeydik. Zanlının Erikavak Mahallesi'nin kırsalında olduğuna dair bilgi almışlar. Ekipler oraya hareket etmiş. Hüseyin T. pusu kurmuş. İrfan Yüksel Uzman Çavuş sol omuzundan vurulmuş. İkinci yaralımız Astsubay Emrah Ünalan'a hala ulaşılmış değil. Yerde 30 santimetre kar var. Bölge sisli ve ormanlık alan. Helikopterlerimiz bölgede. Karadan ve havadan kurtarma çalışması başlattık. Zanlı hala elimizde değil. Bölgede zanlının yakalanması için operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Ayyıldız Eylül Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title