Haberler

Aydilge Rekora Koşuyor! 22 Günde 23 Konser!

Güncelleme:

Senenin en çok ilgi gören pop-rock kadın sanatçısı Aydilge, yoğun turne programıyla rekora imza atıyor.

22 günde 23 konser verecek olan sanatçı, muhteşem canlı performansıyla yoğun talep görüyor.

Özellikle rating rekorları kıran Kiralık Aşk dizisi için yaptığı jenerik şarkısı ve klibiyle yoğun ilgi gören Aydilge, Kasım ayı boyunca, ilginç kostümleri, sahne şovları, farklı canlı performansı ve hit olmuş şarkıları ile Türkiye'nin dört bir yanında hayranlarıyla buluşuyor.

Kasım Ayı Turne Programı

08 Kasım Balıkesir, Havran Belediye Festivali Zeytin Hasat Şenliği

10 Kasım Kırklareli, Beirut Musıc Hall

11 Kasım Düzce Üni. Kültür Mrk.

13 Kasım Erzurum Palerium AVM / Dmix Fun

14 Kasım Ağrı Artuklu Cafe

15 Kasım Iğdır Maydonoz Cafe

16 Kasım Afyon Kültür Merkezi

17 Kasım Isparta, Yalvaç Masir Etkinlik Salonu

17 Kasım Isparta, Barida Discorium

18 Kasım Antalya Konyaaltı

19 Kasım Burdur Mehmet Akif Ersoy Üni.

20 Kasım Çorlu CCG Performance

21 Kasım, İstanbul Beylikdüzü Belediye Kültür Merkezi

22 Kasım Kayseri, Park AVM

22 Kasım Kayseri, Gültepe Kültür Merkezi

23 Kasım Nevşehir, Belediye Kültür Merkezi

24 Kasım Isparta, Barida Discorium

25 Kasm Sivas, Fidan Yazıcı Kültür Merkezi

26 Kasım Tokat, 26 Haziran Kültür Merkezi

27 Kasım Yozgat, Belediye Kültür Merkezi

28 Kasım Amasya, Şehir Klübü

29 Kasım Merzifon, Belediye Kültür Merkezi

30 Kasım Gaziantep, Doğa Koleji

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Türkiye Isparta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title